Het is goed toeven in Best. Voor groot en klein. Door de ligging aan de rand van Het Groene Woud is best dé toegangspoort tot het Nationaal Park. Een gemeente met een bijzondere kern, welke omgeven is door adembenemend mooie natuur!

De geschiedkundige in spé dompelt zich onder in de rijke historie, de ware bourgondiër trekt het bruisende centrum in en de natuurfanaat is niet weg te slaan uit de adembenemende natuurparken. Kun je niet kiezen? Verleng dan jouw verblijf en bezoek het allemaal!

De natuurgebieden

Voor wandelaars en fietsers is er volop moois te beleven, zoals een schitterende natuur en een diversiteit aan landschappen met prachtige uitgezette wandel- en fietsroutes. De lengte bepaal jij zelf aan de hand van het fiets- en wandelknooppuntennetwerk. Door de ligging en positie als groene randgemeente van het stedelijk gebied functioneert Best als perféct uitloopgebied en als poort naar Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Ontdek de natuurgebieden

De historische kern

Best heeft een veelzijdigheid aan evenementen, muziekfestivals en cultuurhistorische activiteiten die bezocht worden door menig bezoeker van buiten Best! Heerlijk shoppen in een geheel vernieuwd centrum met landelijke ketens, boetiekjes, delicatesse zaakjes en kleine zaakjes met te gekke hebbedingetjes? Ontdek het zelf en ervaar de veelzijdigheid van het bijzondere Best!

Ontdek de historische kern