Uit en actief in Best

Ga je voor sportief vandaag? Breng dan bijvoorbeeld een bezoekje aan één van de zwembaden of maak gebruik van het in Noord-Brabant uitgezette knooppuntennetwerk. Je stelt zelf heel gemakkelijk een mooie fiets-, wandel- of ruitertocht samen. Fijn om bij de hand te hebben bij een frisse neus wandeling of een stevige tocht.

Wandelroutes

Ontdek de natuur met deze verrassende wandeltochten! Of je nu over de geschiedenis wilt leren of gewoon wilt ontspannen in de natuur, in Best kan het allemaal.

Aangeleverd door Desirée van Laarhoven.

Aangeleverd door Desirée van Laarhoven.

Fietsroutes

Ook op de fiets is er genoeg te ontdekken in Best en omstreken. Het gastvrije hart van Het Groene Woud biedt je talloze mogelijkheden om er lekker op uit te gaan.

App 'Routes in Het Groene Woud'

De wandel- en fietsroutes in en om Best zijn opgenomen in de app ‘Routes in Het Groene Woud’. Met deze handzame app op je telefoon navigeer je over de juiste paden en wegen.

Leef je uit op het water - Van cableskiën tot wakeborden, beleef het in Best.

Waterskiën of wakeboarden

Voordat je het water op gaat, bekijk je eerst een introductiefilmpje bij de startplaats en word je persoonlijk door een instructeur begeleid. Binnen een half uurtje sta jij op de plank en heb je de grondbeginselen van het waterskiën al onder de knie! Het wakeboarden, de natte variant van snowboarden, vraagt om iets meer motoriek. Kun je al snowboarden of skateboarden? Dan pak jij het waarschijnlijk razendsnel op!

Bezoek Cablepark Aquabest

Cableskiën

Scheer over het water aan de cableskibaan! Met z'n tienen tegelijk ski je aan een sleeplift. Het parcours heeft vier 90 graden hoeken en is 800 meter lang. Weet je nog niet zo goed hoe het moet? No problem! Zonder extra kosten wordt er een training exact op jou afgestemd met het beste resultaat! Ook ideaal dus voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Bezoek Cablepark Aquabest

De leukste actieve uitjes onderneem je in Best - Ontdek ze allemaal!