Fietsen in Best

Genieten van bijzondere natuur, karakteristieke landschappen of mooie gebouwen in Best en omgeving? Pak je fiets en trek eropuit! Of je nu een frisse neus wilt halen of een stevige tocht gaat maken, met onderstaande fietsroutes zit je zeker goed.

Aangeleverd door Desirée van Laarhoven.

Aangeleverd door Desirée van Laarhoven.

Rondje Best

Deze fietsroute van 43 kilometer voert je langs de highlights van Best en haar nabije omgeving. Spring op je fiets en trek eropuit!

© Expeditie Knapzak

Expeditie Knapzak

Ontdek het populieren landschap dat ooit is aangeplant voor de klompen- en luciferindustrie. Volg de knooppunten en fiets langs de historische populieren lanen, nieuwe aangeplante populieren bossen, meanderende beekjes, kangoeroes, koeien en heerlijke horecagelegenheden. Expeditie Knapzak is voor jong en oud een ervaring die je niet mag missen!

Aangeleverd door Desirée van Laarhoven.

Aangeleverd door Desirée van Laarhoven.

Monumentenroute

Altijd al meer willen weten over monumenten in en om Best? Fiets dan de Monumentenroute (18 km) van Erfgoedvereniging Dye van Best! Dompel jij jezelf onder in het verleden? 

Liberation Route

De Liberation Route Son & Breugel voert o.a. langs Best en vertelt het verhaal van Operatie Market Garden. Ontdek de sporen die de Tweede Wereldoorlog achterliet.

Start bij de Best Bijzonder-informatiepunten - Je parkeert er eenvoudig, vindt er routefolders en informatie over de omgeving én je kunt er eten en drinken.