BB kijkt binnen bij Buutvrij voor de hele pot

BestBijzonder! verbindt, werkt samen en laat graag zien waarom Best zo bijzonder is. Veel van de bijzondere kenmerken van Best laten we zien door de website en de toeristische brochure maar we willen dat iedereen Best zelf beleeft! Dit gaan we doen door een samenwerking van BestBijzonder! en de horeca van Best. Vanaf januari 2017 zijn wij gestart met BB kijkt in de keuken bij…

Deze maand zijn wij op bezoek bij Buutvrij voor de hele pot!

 
Klik op de bon om uit te printen!! 
  

Wie is Liesbeth?
Liesbeth is 41 jaar geleden geboren en groeit op aan de Oirschotseweg in Best. Nadat zij de studie marketing heeft afgerond gaat ze daarmee aan de slag. Al snel komt ze er achter dat ze liever creatieve dingen wil doen.

Samen met een vriendin begint zij op de markt zelf gebakken taartjes e.d. te verkopen onder de naam “Muffin Enzo”. Dat beviel zo goed dat ze daarna in Den Bosch beginnen met een horecazaak “Pink Lemon”.  11 jaar lang serveren zij eigen gebakken producten. Vooral de high tea is een groot succes.

Buutvrij voor de hele pot
Na 11 jaar verkoopt Liesbeth haar horecazaak in Den Bosch en gaat naar een coaching studie in Spanje. Daar komt toch weer het creatieve naar boven met een hang om verder te gaan op het sociaal maatschappelijk gebied. Zij begint creatieve activiteiten te organiseren in het Joe Mann bos maar de ruimte was vrij klein dus gaat zij op zoek naar iets groters. Dat is Buutvrij geworden aan de Heuveleindseweg 6C in Best. Een grote hal die door Liesbeth en menig andere vrijwilligers is omgetoverd tot een hele grote huiskamer voor verschillende doelgroepen van verschillende leeftijden.

Wat is er allemaal te doen?
Bij Buutvrij kun je samenzijn, ontspannen, recreëren en maatschappelijk bewust zijn van elkaar. Buutvrij is een fijne plek voor een kopje koffie, lekker stukje taart, heerlijke lunch of een borrel. De kaart wisselt regelmatig en er worden veel verse producten geserveerd. Binnen zijn er ruimtes waar verschillende workshops worden gegeven voor kinderen maar ook volwassenen. Wil je eens een vergadering buiten de deur met heerlijke koffie met wat lekkers, of lunch? Dan is Buutvrij een aanrader. Zelfs een ontbijtje behoort tot de mogelijkheden!
Fietsers en wandelaars zijn ook zeer welkom. Buutvrij behoort tot het knooppunt van “Fietsers welkom”,  fietsers kunnen een picknickmandje bestellen voor onderweg maar dit kan ook ter plaatse genuttigd worden. Er wordt hard gewerkt om ook de tuin te voorzien van meer picknickplaatsen, hangmatten maar ook de pluktuin en moestuinen worden uitgebreid en vanaf maart 2018 ook voor de bezoekers een mooie activiteitenplek.

Activiteiten volwassen binnen en indien mogelijk buiten:

 • brood bakken

 • bloemschikken

 • wijnproeverij

 • tekenen

 • handlettering

 • high tea

 • yoga ook voor kinderen

 • wandelen (alle leeftijden)

 • speurtocht (kinderen)

 • knutselen (kinderen)

 • verjaardagfeestjes

Tickets zijn te koop op via website http://buutvrijvoordehelepot.nl/
Open van woensdag t/m zondag van 10 tot 18 uur

Recreatiebon geldig de gehele maand februari. Print uit of download de bon op je smartphone en geniet van je verse fruitjuice bij je bestelling!