BB kijkt binnen bij Beachclub Sunrise

BestBijzonder! verbindt, werkt samen en laat graag zien waarom Best zo bijzonder is. Veel van de bijzondere kenmerken van Best laten we zien door de website en de toeristische brochure maar we willen dat iedereen Best zelf beleeft! Dit gaan we doen door een samenwerking van BestBijzonder! en de horeca van Best. Vanaf januari 2017 zijn wij gestart met BB kijkt in de keuken bij…

Deze maand zijn wij op bezoek bij Beachclub Sunrise!

 
Klik op de bon om uit te printen!! 
  

Beachclub Sunrise
Beachclub Sunrise is een locatie voor feesten, bruiloften en zakelijke evenementen aan het water van Aquabest. Met drie zalen, een drijvend Ponton en de Buddha Lounge die geheel in stijl zijn ingericht, heeft Beachclub Sunrise altijd een schitterende locatie die ervoor zorgt dat uw zakelijk of particulier evenement een ware belevenis wordt.

Niet alleen voor zakelijke evenementen kunt u bij Beachclub Sunrise terecht. Het restaurant van Beachclub Sunrise is in het zomerseizoen dagelijks geopend (behalve op maandag) voor een hapje, een drankje en een zonnestraaltje. Uiteraard is het ook mogelijk om een luxe loungebed te huren om de gehele dag heerlijk te ontspannen aan het water van Aquabest.

Beachclub Sunrise is per 1 april weer dagelijks geopend (behalve de maandag).
Kijk voor meer informatie snel op www.beachclubsunrise.nl

Wintersfeer Aan Het Meer
In de winterperiode, t/m 28 januari 2018, is het restaurant iedere zondag geopend onder de noemer ‘Wintersfeer Aan Het Meer’ (m.u.v. het kerst- en oud&nieuw weekend). Van 10.00 – 18.00 kan er genoten worden van knisperende vuurtjes, warme chocolademelk en speciaalbiertjes. Kinderen kunnen spelen in de kidshoek en marshmallows grillen. Iedere zondag hebben we een leuke workshop of activiteit, kijk voor meer informatie snel op: www.wintersfeeraanhetmeer.nl/

07.01.18 – Bootcamp met het hele gezin
14.01.18 – Workshop bruisballen maken
21.01.18 – Beachbingo wintereditie
28.01.18 – Après-Ski middag

Mogelijkheden bij Beachclub Sunrise

  • Genieten van de zon op een van onze luxe loungebedden
  • Een bezoek brengen aan ons restaurant
  • Kinderen kunnen spelen in de kinderhoek of speeltuin
  • Deelnemen aan een van de leuke workshops
  • Bruiloft vieren
  • Het organiseren van een particulier of zakelijk feest

Horecabon
Geldig op zondag 7, 14, 21, 28 januari 2018

Tijdens Wintersfeer Aan Het Meer eten de kindjes gratis mee.
Wanneer u per volwassene voor minimaal € 8,50 bestelt aan food, mag uw kindje één item kiezen van onze kindergerechten (op vertoon van deze horecabon).
1 volwassene = 1 kindje gratis