BB kijkt binnen bij Beachclub Sunrise

BestBijzonder! verbindt, werkt samen en laat graag zien waarom Best zo bijzonder is. Veel van de bijzondere kenmerken van Best laten we zien door de website en de toeristische brochure maar we willen dat iedereen Best zelf beleeft! Dit gaan we doen door een samenwerking van BestBijzonder! en de horeca van Best. Vanaf januari 2017 zijn wij gestart met BB kijkt in de keuken bij…

Deze maand zijn wij op bezoek bij Beachclub Sunrise!

 

  

Beachclub Sunrise
Beachclub Sunrise is een locatie voor feesten, bruiloften en zakelijke evenementen aan het water van Aquabest. Met drie zalen, een drijvend Ponton en de Buddha Lounge die geheel in stijl zijn ingericht, heeft Beachclub Sunrise altijd een schitterende locatie die ervoor zorgt dat uw zakelijk of particulier evenement een ware belevenis wordt.

Niet alleen voor zakelijke evenementen kunt u bij Beachclub Sunrise terecht. Het restaurant van Beachclub Sunrise is in het zomerseizoen dagelijks geopend (behalve op maandag en dinsdag) voor een hapje, een drankje en een zonnestraaltje. Uiteraard is het ook mogelijk om een luxe loungebed te huren om de gehele dag heerlijk te ontspannen aan het water van Aquabest.

Beachclub Sunrise is een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest in de omgeving van Eindhoven. Hier kunt u terecht voor al uw particuliere en zakelijke events. Van bruiloften en feesten tot presentaties. Dankzij de verschillende zalen en locaties op onze beachclub, kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod. Daarnaast is het restaurant van Beachclub Sunrise in de zomermaanden geopend!
Kijk voor meer informatie snel op www.beachclubsunrise.nl

Mogelijkheden bij Beachclub Sunrise

  • Genieten van de zon op een van onze luxe loungebedden
  • Een bezoek brengen aan ons restaurant
  • Kinderen kunnen spelen in de kinderhoek of speeltuin
  • Deelnemen aan een van de leuke workshops
  • Bruiloft vieren
  • Het organiseren van een particulier of zakelijk feest