BestBijzonder! verbindt, werkt samen en laat graag zien waarom Best zo bijzonder is. Veel van de bijzondere kenmerken van Best laten we zien door de website en de toeristische brochure maar we willen dat iedereen Best zelf beleeft! Dit gaan we doen door een samenwerking van BestBijzonder! met de horeca en recreatieparels van Best. Vanaf januari 2017 zijn wij gestart met BB kijkt in de keuken bij… en vanaf januari 2018 met een kijkje bij de recreatieparels.

  

BB neemt samen met eigenaar Pieter van Beers een kijkje bij Cablepark Aquabest

Wie  zijn de ondernemers van Cablepark Aquabest?
In 1991 is Pieter samen met zijn vrouw  Veronique gestart met het Cablepark.  
Pieter en Veronique zijn menig keer Nederlands- en zelfs Europees kampioen geweest.
Met een gepassioneerd team runnen zij hun bedrijf op  Aquabest.

Tussen de verschillende ondernemers op Aquabest wordt volop samengewerkt. Daardoor is  er een gevarieerd aanbod voor jong en oud.

Op het moment dat wij er zijn, genieten wij van een kop koffie op het terras. Het is heerlijk weer en het is voor ons al snel duidelijk dat je hier sportief bezig kunt zijn,  maar ook terecht kunt voor een feest op deze fantastische locatie. We zijn direct enthousiast als Pieter vertelt over de vele verschillende mogelijkheden!

Wakeboarden, waterskiën en stand up paddling zijn de watersporten die je hier kunt beoefenen. Dit kun je op recreatieve basis doen maar er kan ook een clinic gevolgd worden. Met de juiste  instructies en tips heb je de grondbeginselen van  het waterskiën  binnen ’n kwartiertje onder de knie. Beschik je over een goede motoriek dan is het wakeboarden,  de natte variant van het snowboarden absoluut een uitdaging.

Vanaf 8 deelnemers worden arrangementen aangeboden met lunch of diner. Voor een BBQ aan het water is  geen mooiere locatie te vinden in de wijde omgeving.

Het meest spetterende kinderfeestje (van 6 tot 12 jaar) vier je bij het Cablepark. 
Ook  is er een speciaal aanbod voor middelbare scholen en geldt een korting van € 10,00 voor studenten.

Trouwen aan het water
Is het jullie wens om te trouwen aan het water en letterlijk in het “huwelijksbootje” te stappen? De ambtenaar voltrekt het huwelijk en na een smakelijke BBQ en een geweldig feest,  zwaaien de gasten jullie uit voor een romantisch boottochtje op het eind!

Voor  uitgebreide informatie en impressies kijk eens op de website www.cableparkaquabest.nl 

  • 365 dagen per jaar open voor reserveringen
  • Arrangementen
  • Bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, kinderfeestjes

DE AKTIE VAN DE MAAND JULI:

Onder de reserveringen in de maand juli verloten wij 4 maal een lunch inclusief 2 uur waterskiën.