Ga je voor relaxed of actief? Kom lekker luieren op een prachtig strand of voel de adrenaline opkomen tijdens een middagje waterskiën of wakeboarding! Bij Aquabest Recreatiepark is vermaak voor jong en oud gegarandeerd.

Lekker luieren

Kom luieren op een heerlijk zandstrand of bouw samen met de kids een groot zandkasteel. Zoek daarna de verkoeling op en neem een frisse duik in het helder schone water. Ben je een echte zonaanbidder? Neem dan alvast plaats op het zandstrand of op het zachte gras; tussendoor even pootje baden maakt jouw dag helemaal compleet!

Het strandpark is dagelijks geopend van 1 april t/m 30 september van 10.00u-20.00u m.u.v. festivals. Tijdens festivals is het strandpark gesloten voor daggasten.

Actief voor jong en oud

Erg makkelijk te leren én ook nog eens ontzettend leuk om te doen: waterskiën en wakeboarden! Binnen enkele minuten sta jij al op het water met hulp van de instructeurs. Nog beter worden? Leer dan de beste sprongen tijdens een wakeboardclinic. Krijg je de smaak te pakken? Met een voordeelkaart sta jij de hele zomer op het water!

Tip: Vier je kinderfeestje op het water! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en smul na een actieve middag van frietjes met een lekkere snack.

Het strandseizoen is vanaf 1 april geopend!

Het restaurant Beachclub Sunrise, het vierseizoenen restaurant is weer geopend vanaf 1 mei van woensdag tot en met zondag van 12.00 - 18.00 uur! Kijk voor de actuele openingstijden op de site van Beachclub Sunrise. Dit betekent dat u heerlijk kunt genieten van een kop koffie, een lekkere lunch of van een borrel met uw vrienden. Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin! Houden jullie onze agenda in de gaten met leuke evenementen en workshops?! Uiteraard zijn er ook heerlijke luxe strandbedden te huur voor €12,50 per stuk (inclusief een flesje water). Entree en parkeren is overigens helemaal gratis! Heel graag tot ziens! 

BESTE ZOETWATERPAVILJOEN 2018: BEACHCLUB SUNRISE 

Beachclub Sunrise weet het strandgevoel perfect neer te zetten in Noord-Brabant. Met een prachtige uitstraling van zowel interieur als het terras worden de gasten echt in de watten gelegd. Daarnaast klopt het ondernemerschap ook op alle andere vlakken. Het terrein is schoon, de afvalvoorzieningen zijn goed gekozen, de bediening attent en het restaurant is compleet. Sunrise organiseert daarnaast volop eigen evenementen en activiteiten, waardoor het er het hele seizoen door bruist.

Publieksbeoordeling
Sunrise ziet er gewoonweg prachtig uit. Je waant je hier op Ibiza. Het eten is heerlijk, je kunt flyboarden en er is een plek waar de kinderen kunnen spelen. De bediening is erg vrolijk en het eten is heerlijk voor een lage prijs.
Ook BestBijzonder heeft een kijkje genomen in de keuken bij Beachclub Sunrise.
Klik hier voor een leuke inkijk.

Bruisende evenementenlocatie

Ben je een echte festivalganger? Waan je in een tropisch oord én geniet van de lekkerste muziek tijdens de leukste evenementen. Benieuwd geworden? Bezoek dan snel één van de evenementen.
Klik hier voor de agenda van 2019