Ga je voor relaxed of actief? Kom lekker luieren op een prachtig strand of voel de adrenaline opkomen tijdens een middagje waterskiën of wakeboarding! Bij Aquabest Recreatiepark is vermaak voor jong en oud gegarandeerd.

Lekker luieren

Kom luieren op een heerlijk zandstrand of bouw samen met de kids een groot zandkasteel. Zoek daarna de verkoeling op en neem een frisse duik in het helder schone water. Ben je een echte zonaanbidder? Neem dan alvast plaats op het zandstrand of op het zachte gras; tussendoor even pootje baden maakt jouw dag helemaal compleet!

Het strandpark is dagelijks geopend van 1 april t/m 30 september van 10.00u-20.00u m.u.v. festivals. Tijdens festivals is het strandpark gesloten voor daggasten.

Actief voor jong en oud

Erg makkelijk te leren én ook nog eens ontzettend leuk om te doen: waterskiën en wakeboarden! Binnen enkele minuten sta jij al op het water met hulp van de instructeurs. Nog beter worden? Leer dan de beste sprongen tijdens een wakeboardclinic. Krijg je de smaak te pakken? Met een voordeelkaart sta jij de hele zomer op het water!

Tip: Vier je kinderfeestje op het water! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en smul na een actieve middag van frietjes met een lekkere snack.

Het strandseizoen is weer geopend!

Beachclub Sunrise is weer geopend en ligt er fantastisch bij! Wij zijn klaar voor een nieuw zonnig seizoen en kunnen niet wachten om jullie in het zonnetje te zetten.
We ontvangen jullie graag weer om samen te genieten van de zonnestralen en het heerlijke food van ons nieuwe pop-up food concept “The Beach Food Club”.

Kom genieten van het heerlijke, verse eten terwijl je van het uitzicht op het meer geniet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig tijdens een heerlijk dagje op Aquabest.

Openingstijden strand/restaurant:

* maandag en dinsdag vanaf 25 graden, van 10.00 – 19.00 uur

* woensdag t/m zondag vanaf 20 graden, van 10.00 – 19.00 uur

 

Neem voor meer informatie een kijkje op www.beachclubsunrise.nl en www.thebeachfoodclub.nl

Bruisende evenementenlocatie

Ben je een echte festivalganger? Waan je in een tropisch oord én geniet van de lekkerste muziek tijdens de leukste evenementen. Benieuwd geworden? Bezoek dan snel één van de evenementen.