Speciaal voor kinderen zijn er in Best heel veel avonturen te beleven! Kom klauteren, spelen, fietsen, wandelen, een speurtocht houden of hutten bouwen. Is het even wat minder lekker weer? Niet getreurd! Er zijn ook voldoende binnenactiviteiten te ondernemen. Maak bijvoorbeeld een ritje in de spannendste attracties van DippieDoe of bekijk de leukste voorstellingen in het Joe Mann natuurtheater!

Onbeperkt toegang tot alle attracties!

Familiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven!

Binnen en buiten!
Regen of zonneschijn? Bij Familiepark DippieDoe kun je altijd spelen!


Impressiefilm Paasevenement 2017 Kids VIP

Kom spelen bij DippieDoe

Sta oog in oog met dieren van over de hele wereld!

Apen uit Zuid-Amerika, Panters uit Azië, Buildeldieren uit Zuid-Amerika en Ijsvogeltjes uit Europa... Kom oog in oog te staan met deze dieren bij het knusse dierenpark BestZOO! Het park is niet te groot en overzichtelijk en daardoor erg geschikt voor de kleinere onder ons. Bekijk alle dieren van dichtbij en kom daarna lekker ravotten in de grote speeltuin. Ouders genieten ondertussen op het terras van een verfrissend drankje.

Bezoek dierenpark BestZOO

Trek eropuit met het hele gezin