Bijzondere omstandigheden vragen om creatieve oplossingen. Het is stil op straat, maar dat betekent niet dat er niks gebeurt in het dorp. Lokale ondernemers komen met innovatieve ideeën om het winkelend publiek toch te kunnen bedienen in de lijnen van het RIVM. Daar wij, als BestBijzonder, deze initiatieven zeer waarderen en het publiek graag op de hoogte houden van de ontstane mogelijkheden starten we met de nieuwe informatie websitepagina "Ondertussen in Best".

DEELNEMENDE ONDERNEMERS en hun vlog:

Lokale ondernemers willen u het winkelend bezoek op de hoogte houden met korte filmpjes om een goede korte verbinding te houden. Op www.bestbijzonder.com geven we de komende tijd een platform waarin iedere winkel door middel van vlogartikelen en video's kunnen vertellen hoe u in deze rare tijd toch bepaalde producten in huis kunt halen en profiteren van de mogelijkheden zoals thuisbezorgen of afhalen.

Houd ook onze socials in de gaten!

 

Bent u als ondernemer in Best geïnteresseerd om ook hier uw vlog te laten plaatsen? Stuur dan uw vlog en informatie voor het winkelend publiek op naar communicatie@bestbijzonder.com